Pretraživanje
Moj račun
Košarica
Pretraživanje
Moj račun
Košarica

Baby alarm Kodak cherish C525 - 16608

1.699,00 kn

SKU:

16608

Opis

C525 BABY MONITOR DUGOG DOMETA

  • Ekran od 5 inča, domet od 450 metara, HD kamera sa nagibom/pomicanjem/zumiranjem
  • Punjive baterije na monitoru
  • Bilo gdje sa mobilnom aplikacijom KODAK Smart Home

Uživajte u direktnoj povezanosti i zagarantiranom opsegu dometa u svom domu. Domet od 450 metara osigurava pouzdanu vezu između bebe, monitora i kamere.

Upozorenja za praćenje temperature i relativne vlažnosti vas obavještavaju da Vam je beba u sigurnom okruženju. Osvjetljena tipkovnica je korisna za kasno noćno rukovanje.

Melodije pomažu vašem djetetu da se opusti i brzo zaspi, a dvosmjerni razgovor Vam omogućava da tješite i razgovarate s Vašim mališanom s bilo kojeg mjesta.

Sa naginjanjem, pomicanjem i zumiranjem HD C525 ima mogućnost pomicanja 330° lijevo i desno i nagib od 120° gore i dolje, sve vrijeme pružajući pun pogled od 360°.

Pratite pokrete vašeg djeteta izbliza sa 3x digitalnim zumom u bilo koje doba dana ili noći sa našim vodećim infracrvenim noćnim vidom.

Podrška u aplikaciji vodi vas kroz jednostavno podešavanje i pruža stalnu pomoć za vaš uređaj.

 

Aplikacija KODAK Smart Home za ANDROID i iOS uključuje snimanje, pruža kretanje, zvuk i obavještava o temperaturi, kako biste bili potpuno bezbrižni kod kuće ili na putu.

KODAK Smart Home monitori i softver koriste najviši nivo sigurnosti šifriranja tako da možete biti uvjereni da su Vaši podaci sigurni.

Brand

Kodak

Dodatne informacije

Spol

Dječaci, Djevojčice

Izdvojeni proizvodi