Autosjedalica Foppapedretti Isodinamyk Grey

225,50 

1 EUR = 7,5345 HRK

Trošak dostave iznosi 4,00 € za narudžbe ispod 70,00,€, dok je dostava za narudžbe iznad 70,00 € besplatna. Sve cijene su prikazane s uračunatim PDV-om.

Nema na zalihi

SKU: Autosjedalica Foppapedretti Isodinamyk Grey

Foppapedretti Isodinamyk ima Isofix sustav pričvršćivanja i odobrena je za skupine 1, 2 i 3 (djeca od 9 do 36 kg, od 9 mjeseci do 12 godina).

Anatomsko sjedalo ima inovativni bočni sustav zaštite SPS (Side Protection System), tako da svako dijete može putovati sigurno i udobno. Isodinamyk je dostupna u različitim bojama.

4 pozicije nagiba autosjedalice (mogućnost prebacivanja težišta prema naprijed, te postavljanje udobne pozicije za spavanje). 7 pozicija namještanja visine naslona za glavu, integrirano sa namještanjem visine sigurnosnih remena. Sigurnosni remeni sa 5 točaka sigurnosti.

Isofix i Top Tether ili pričvršćivanje sa sigurnosnim pojasom u tri točke, instalacija pomoću Isofix-a osigurava čvrstu vezu s okvirom vozila, Top Tether služi kao treća sidrena točka i osigurava maksimalnu stabilnost. Ergonomsko sjedalo ima mekanu podlogu, udoban uložak za novorođenče, naslon za glavu i pojasevi su istovremeno podesivi u skladu s visinom djeteta, skidiva navlaka i periva na 30 °C.

Side Protect System – bočna zaštita povećava sigurnost u slučaju bočnog udara. Cuddle Me Shock Reducer – posebna pjena absorbira energiju.

Mekane navlake su izrađene od visokokvalitetne perforirana tkanine što osigurava cirkulaciju zraka.

Tehnički podaci:

Dimenzije: cm: H 64/76 | D 66/54.5 | W 50

Težina: 10 kg

Foppapedretti