Cangaroo kolica 2u1 “Mira” – crna, 15168

384,76 

1 EUR = 7,5345 HRK

Trošak dostave iznosi 4,00 € za narudžbe ispod 70,00,€, dok je dostava za narudžbe iznad 70,00 € besplatna. Sve cijene su prikazane s uračunatim PDV-om.

Nema na zalihi

SKU: 15168
BREND:

Dizajnirana za moderne roditelje koji žele pružiti maksimalnu udobnost i zaštitu svojim bebama, kombinirana kolica Mira jedan su od najpoželjnijih modela.

Prije svega, očarat će vas svojim elegantnim dizajnom, originalnom vizijom i savršenom izradom, profinjenom do najsitnijih detalja. Kolica su funkcionalna i vrlo jednostavna za rukovanje. Nagib i visina sjedala podesivi su prema dobi djeteta, što pruža dodatnu udobnost. Dijete je u svakom trenutku zaštićeno zahvaljujući remenu 5 točki s mekanim jastučićima. Kolica su prikladna za novorođenčad i djecu do 22 kg. Uključuje  ljetnu košaru koju možete prilagoditi tako da je beba okrenuta prema vama.

Set uključuje: – sigurnosni pojas 5 točki s mekanim jastučićima;- podesivi oslonac za noge; – podesivu sigurnosna ploča; – košaru za novorođenče; – podesivu ljetnu košaru; – prednje gume: 7 “rotirajuće 360 ​​°; – stražnje gume: 9,5 “; – torbu za mamu

Dostupna i autosjedalica “Mira”:

Cangaroo autosjedalica “Mira” – crna, 15184

 

Adapter pomoću kojeg se pričvršćuje autosjedalica na kolica dolazi zasebno:

Adapter za Cangaroo kolica “Mira” – 15182

 

 

Boja

crna

Cangaroo