Kolica Foppapedretti iWood Classic

789,57 

1 EUR = 7,5345 HRK

Trošak dostave iznosi 4,00 € za narudžbe ispod 70,00,€, dok je dostava za narudžbe iznad 70,00 € besplatna. Sve cijene su prikazane s uračunatim PDV-om.

Nema na zalihi

SKU: Kolica Foppapedretti iWood Classic

Osim što su originalna i vrlo inovativna, iWood su praktična i funkcionalna kolica! Prva kolica na svijetu koja imaju drveni i aluminijski okvir!

Drveni okvir je izrađen od same tvrtke Foppapedretti, koja ima više od 70 godina iskustava s proizvodima od drveta. Okvir je napravljen prema najvišim standardima te posjeduje i certifikat FSC!

FSC certifikat – drvo dolazi iz zaštićenih šuma, koja se odupiru atmosferskim promjenama i lakirana su na bazi vode! Jedinstvena kolica, koja su kombinacija aluminija i drveta, kao i kožne ručke te posebnih materijala tkanine i izrade

POBJEDNIK KATEGORIJE “BEST OF THE FAIR-STROLLERS AND GEAR” na sajmu u Hong Kongu!

U cijenu ulazi:

-kolica

-košara

-autosjedalica grupe 0

– torba

– navlaka za kišu

– navlaka za noge

– košara za stvari

Namjenjena su za djecu od rođenja do 3 godine. i-Wood kolica su specifična po tome što je konstrukcija napravljena u kombinaciji aluminija i drveta. Konstrukcija je od aluminija te je obložena kvalitetnim talijanskim drvetom dok je ručka obložena eko kožom. Kombinacija drveta i kože čini kolica jednostavno neodoljivim na dodir i daje dodatnu toplinu

Kolica imaju reverzibilno sjedalo, 3 ležeća položaja, prednji okretni kotači su sa blokadom za okretanje, papučicom ručne kočnice. Naslon kolica multifunkcionalan i podesiv u više položaja. Kolica su opremljena sa čvrstim sigurnosnim pojasevima, s 5 sigurnosnih točaka podesivih prema veličini djeteta.

Košara se veome lako pričvršćuje za okvir kolica, ima prozračno dno i podesiv naslon u 3 položaja.

Autosjedalica je grupe 0, namijenjena za djecu do 13kg, oko 15 mjeseci. Anatomsko sjedalo dizajnirano je da osigurava maksimalnu sigurnost. Remen pričvrščen u 3 točke. Jednostavno se i lako montira na okvir kolica. Može se koristi i kao njihaljka, kolijevka. Mogućnost kupnje ISOFIX baze.

Praktična i moderna torba sa remenom, raznim pretincima u unutrašnjosti za bebine stvari. Dijete se u kolicima može okrenuti prema naprijed ili unatrag da gleda mamu. Kolica se praktično sklapaju i zauzimaju malo mjesta u prtljažniku.

U pakiranju se nalazi i navlaka za kišu, navlaka za noge, košara za stvari.

Kolica i autosjedalica su proizvedena sukladna europskim normama ECE R44/04

Dimenzije

Konstrukcije: V:110cm, D:86,5cm, Š: 62cm

Sklopljene konstrukcije: V: 38, D: 70cm, Š: 62cm

Težina konstrukcije: 8,8kg

Konstrukcija sa sjedalom : V:117cm, D:88,5cm, Š: 62cm

Sklopljena konstrukcija sa sjedalom: V: 53, D: 85cm, Š: 62cm

Težina konstrukcije sa sjedalom: 13,4 kg

Košara: V:60cm, D:82cm, Š: 44,5cmTežina: 4 kg

Autosjedalica: V:55cm, D:65cm, Š: 44cm Težina: 3kg

Foppapedretti