Kolica Foppapedretti iWood Jungle

889,11  (6.699,00 kn)

1 EUR = 7,5345 HRK

Trošak dostave iznosi 30 kn (3,98 €) za narudžbe ispod 500 kn (66,36,€), dok je dostava za narudžbe iznad 500 kn (66,36 €) besplatna. Sve cijene su prikazane s uračunatim PDV-om.

Nema na zalihi

SKU: Kolica Foppapedretti iWood Jungle
KATEGORIJE: , ,

Foppapedretti iWood kolica su kombinacija vrhunskog dizajna i inovacije, te pružaju udobnost za vas i vaše dijete. Nova 2019. kolekcija ima dodatna poboljšanja u kvaliteti drveno/aluminijske konstrukcije  te osim standardno nature boje, od sada se konstrukcija može birati i u bijeloj, sivoj i tamno smeđoj boji.

Napravite sami svoju najbolju kombinaciju kolica jer se boja konstrukcije i ostali dijelovi kupuju posebno!

U novoj 2019. kolekciji autosjedalica je potpuno nova, koja nudi najvišu razinu sigurnosti kao i iznimno laganu konstrukcijsku težinu u kategoriji autosjedalica od 0 do 13 kg. Novi dizajn i posebni umetci koji su razvijeni u suradnji s nadležnim tijelom u području fizioterapije i razvoja djeteta, što osigurava sigurno i udobnije pozicioniranje djeteta na sjedalu. Primjena ove inovativne tehnologije značajno povećava sigurnost djeteta i podržava ispravnu poziciju tijela.

Osim što su originalna i vrlo inovativna, iWood su praktična i funkcionalna kolica! Prva kolica na svijetu koja imaju drveni i aluminijski okvir!

Drveni okvir je izrađen od same tvrtke Foppapedretti, koja ima više od 70 godina iskustava s proizvodima od drveta. Okvir je napravljen prema najvišim standardima te posjeduje i certifikat FSC!

FSC certifikat – drvo dolazi iz zaštićenih šuma, koja se odupiru atmosferskim promjenama i lakirana su na bazi vode! Jedinstvena kolica, koja su kombinacija aluminija i drveta, kao i kožne ručke te posebnih materijala tkanine i izrade

POBJEDNIK KATEGORIJE “BEST OF THE FAIR-STROLLERS AND GEAR” na sajmu u Hong Kongu!

U setu je uključeno:

– košara
– sportsko sjedalo
– autosjedalica
– aluminijsko/drveni okvir/rama
– praktična torba za mamu
– shopping košarica na donjem dijelu konstrukcije
– odvojivi madrac u sportskoj sjedalici
– madrac u košari (s kokosovim vlaknima)
– pokrov za kišu

Košara:

Košara dječjih kolica Foppapedretti iWood će osigurati udobnost i sigurnost djece. Kokosov madrac otporan na vlagu ostaje u izvrsnom stanju dugo vremena. Košara ima gumb za podešavanje položaja naslona za leđa. Gumb se nalazi sa vanjske strane košare pa je podešavanje moguće bez uznemiravanja bebe. Sjenilo košare također ima ugrađenu mrežicu za ventilaciju, idealno za šetnje u vrijeme toplih dana. Osim toga, donji dio košare može biti također postavljen za reguliranje protoka zraka u košari. Košara se veome lako pričvršćuje za okvir kolica.

Sportsko sjedalo:

Sportsko sjedalo dječjih kolica Foppapedretti iWood pruža udobnost i sigurnost. 5-točkovni pojas osigurava stabilnu sjedeću poziciju za vaše dijete.Reverzibilno sjedalo, okrenuto prema naprijed ili prema natrag, s podesivim osloncem za noge. Skidiva barijera pruža dodatnu zaštitu i udobnu potporu. Naslon kolica multifunkcionalan i podesiv u više položaja.  Ugrađena u sjenilo, mreža za ventilaciju osigurava svjež zrak, a postoji i prozor kako bi se olakšao kontakt s djetetom. Oslonac za noge s eko-kožom izgleda sjajno i lako ga je držati čistim.

Autosjedalica:

Nova autosjedalica za Foppapedretti iWood kolica je potpuno nova, koja nudi najvišu razinu sigurnosti kao i iznimno laganu konstrukcijsku težinu u kategoriji autosjedalica od 0 do 13 kg. Novi dizajn i posebni umetci koji su razvijeni u suradnji s nadležnim tijelom u području fizioterapije i razvoja djeteta, što osigurava sigurno i udobnije pozicioniranje djeteta na sjedalu. Primjena ove inovativne tehnologije značajno povećava sigurnost djeteta i podržava ispravnu poziciju tijela.Remen pričvrščen u 3 točke. Jednostavno se i lako montira na okvir kolica. Može se koristi i kao njihaljka, kolijevka. Mogućnost kupnje ISOFIX baze.

Konstrukcija/rama:

Prva kolica na svijetu koja imaju drveni i aluminijski okvir! Drveni okvir je izrađen od same tvrtke Foppapedretti, koja ima više od 70 godina iskustava s proizvodima od drveta. Konstrukcija je od aluminija te je obložena kvalitetnim talijanskim drvetom dok je ručka obložena eko kožom. Kombinacija drveta i kože čini kolica jednostavno neodoljivim na dodir i daje dodatnu toplinu Okvir je napravljen prema najvišim standardima te posjeduje i certifikat FSC! Okvir se može jednostavno sklopiti putem gumba. Male dimenzije strukture nakon sklapanja omogućavaju da se kolica vrlo jednostavno stave u prtljažnik automobila. Rama je lakirana  bojama na bazi vode; testirana je da izdrži teške vremenske uvjete.

Torba:

Praktična i moderna torba sa remenom, raznim pretincima u unutrašnjosti za bebine stvari. Brza i jednostavna instalacija na ramu kolica. Podloga unutar torbe za presvlačenje bebe. Velika i praktična sa ručkom za prenošenje

U pakiranju se nalazi i navlaka za kišu, navlaka za noge, košara za stvari.

Kolica i autosjedalica su proizvedena sukladna europskim normama ECE R44/04

Garancija na Foppapedretti kolica je 24 mjeseca

Dimenzije

Konstrukcije: V:110cm, D:86,5cm, Š: 62cm

Sklopljene konstrukcije: V: 38, D: 70cm, Š: 62cm

Težina konstrukcije: 8,8kg

Konstrukcija sa sjedalom : V:117cm, D:88,5cm, Š: 62cm

Sklopljena konstrukcija sa sjedalom: V: 53, D: 85cm, Š: 62cm

Težina konstrukcije sa sjedalom: 13,4 kg

Košara: V:60cm, D:82cm, Š: 44,5cmTežina: 4 kg

Autosjedalica: V:57cm, D:68cm, Š: 43cm Težina: 4kg

Foppapedretti