Kolica Foppapedretti Myo Platinum Black

1.021,83  (7.698,98 kn)

1 EUR = 7,5345 HRK

Trošak dostave iznosi 30 kn (3,98 €) za narudžbe ispod 500 kn (66,36,€), dok je dostava za narudžbe iznad 500 kn (66,36 €) besplatna. Sve cijene su prikazane s uračunatim PDV-om.

Nema na zalihi

SKU: Kolica Foppapedretti Myo Platinum Black
KATEGORIJE: , ,

Foppapedretti Myo Platinum su kolica za one koji žele potpuno nešto drugo i prije svega inovativno! Kolica namijenjena za najzahtjevnije! Na laganoj aluminijskoj konstrukciji vrlo jednostavno postavite košaru ili autosjedalicu, dok sportsko sjedalo jednostavno okrenite za 360 stupnjeva bez “vađenja” s konstrukcije. Myo Platinum je dostupan u različitim bojama, od klasičnih do trendi, također i u verziji s , električnim motorom: MyoTronic Platinum.

Košara;

Košara dječjih kolica Foppapedretti Myo Platinum će osigurati udobnost i sigurnost djece. Kokosov madrac otporan na vlagu ostaje u izvrsnom stanju dugo vremena. Košara ima gumb za podešavanje položaja naslona za leđa. Gumb se nalazi sa vanjske strane košare pa je podešavanje moguće bez uznemiravanja bebe. Sjenilo košare također ima ugrađenu mrežicu za ventilaciju, idealno za šetnje u vrijeme toplih dana. Osim toga, donji dio košare može biti također postavljen za reguliranje protoka zraka u košari. Važno je napomenuti da  košara ima i mogućnost dodatno da se sjenilo namjesti prema naprijed što omogućuje štićenje bebe od hladnijeg vremena i vjetra. Košara ima mogućnost pretvaranja u zibalicu. Težina košare je 5,5kg. Mogućnost kupovanja kompleta koji omogućava pričvršćivanje i uporabu košare u automobilu; nakon montiranja na košaru, može se koristiti u automobilu – prodaje se zasebno

Konstrukcija/rama;

Myo Platinum aluminijska konstrukcija ima dodatak gdje se košara i autosjedalica postavljaju u viši položaja, kako bi bila bliže roditeljima, dok se sportski dio postavlja u “nižu” razinu, koja je namijenjena prije svega da djetetu sama vožnja bude zanimljivija. Izuzetno je lako rukovanje zahvaljujući kotačima opremljenim kugličnim ležajevima. Okvir se može jednostavno sklopiti putem gumba. Male dimenzije strukture nakon sklapanja omogućavaju da se kolica vrlo jednostavno stave u prtljažnik automobila. Crni izgled konstrukcije daje ovom modelu iznimno atraktivan i ekskluzivan izgled.

Sportsko sjedalo;

Sportsko sjedalo dječjih kolica Myo Platinum pruža udobnost i sigurnost. 5-točkovni pojas osigurava stabilnu sjedeću poziciju za vaše dijete. Mogućnost okretanja sjedala u oba smjera, bez skidanja s konstrukcije jer se jednostavno okreće za 360 stupnjeva. Sportsko sjedalo se može koristite za bebe od rođenja, jer prilikom postavljanja sjedala u suprotnom smjeru vožnje, može se spustiti skroz u ležeću poziciju. Skidiva barijera pruža dodatnu zaštitu i udobnu potporu. Ugrađena u sjenilo, mreža za ventilaciju osigurava svjež zrak. U set je uključena i zimska navlaka te prekriv za kišu. Težina sportskog sjedala je 5 kg.

Autosjedalica;

Myo autosjedalica ima ergonomski dizajn, obložena mekanim tkaninama. Može se koristiti kao mini kolijevka sa mogućnošću ljuljanja. Namijenjena za bebe od rođenja 0+ do 13 kg. Tri točke pričvršćivanja sigurnosnog pojasa te podesiva ručica za nošenje. Težina autosjedalice 3,2kg. Mogućnost kupovanja isofix baze za automobil – prodaje se zasebno.

Torba;

Uz torbi dolazi i mala prostirka za lakše prematanje vaše bebe na putu. Može se koristiti i kao ruksak, ali se i jednostavno postavlja na kolica. Velika, elegantna i lagana s mnogobrojnim “pretincima”

U setu je uključeno;

– košara

– sportsko sjedalo

– autosjedalica

– aluminijski okvir/rama

– praktična torba za mamu

– shopping košarica na donjem dijelu konstrukcije

– odvojivi madrac u sportskoj sjedalici

– madrac u košari (s kokosovim vlaknima)

– pokrov za kišu

– zimske navlake

– zimske rukavie

Garancija na Foppapedretti kolica je 24 mjeseca

Foppapedretti

Spol

Dječaci, Djevojčice

Boja

crna