Pretraživanje
Moj račun
Košarica
Pretraživanje
Moj račun
Košarica

Tricikl Mama Love Rider Grey – 15598

829,00 kn

SKU:

15598

Opis

Udoban tricikl koji vaše šetnje pretvara u opuštajuću i ugodnu avanturu. Mama Love Rider tricikl napravljen je kako bi poboljšao udobnost i bebe i roditelja, a preporučuje se djeci u dobi od najmanje 1 godine. Bebinu udobnost osigurava mekani pokrov koji se nalazi na naslonu sjedala i naslonu za leđa. Okretni naslon sjedala omogućit će vam jednostavan nadzor bebe tijekom šetnje, a sigurnosni pojasevi u 2 točke neće dopustiti djetetu da ispadne iz tricikla tijekom vožnje. Nadstrešnica štiti bebu od sunca, vjetra i prašine, a mreža iza nadstrešnice omogućuje protok zraka i ima nadzornu svrhu.

Tricikl je opremljen gumenim kotačima, kočnicama na stražnjim kotačima i branicima na prednjem kotaču. Podesiva šipka upravljača dopušta roditelju da upravlja smjerom tricikla samo jednom rukom. !UPOZORENJE! Nemojte koristiti roditeljsku šipku upravljača kao polugu za penjanje uz rub pločnika, stepenica ili drugih neravnina na terenu.

Oslonac za dječje noge omogućuje djetetu da odmori stopala tijekom šetnje, nudeći udoban položaj. Naslon za noge je sklopiv i odvojiv, što znači da ga možete skinuti čim dijete bude dovoljno veliko da dosegne pedale. Možete ponijeti djetetove omiljene igračke i spremiti ih u košaricu za kupovinu na okviru tricikla, a dijete može svoju omiljenu igračku staviti u prednju košaru postavljenu ispod upravljača. Prednji kotač opremljen je sustavom “free-wheel” koji se aktivira pritiskom na gumb. Sustav “free-wheel” omogućuje blokiranje pedale kada je dijete premlado za pedaliranje.

Preporučena dob Od 1 do 5 godina
Težina proizvoda (kg) 10 kg
Maksimalna podržana težina (kg) 25 kg
Rotirajuće8 sjedalo DA
Sklopivi sustav NE
Dimenzije (cm) 70*48*100
Veličina prednjih/stražnjih kotača 10 “/8,5”
Mjerač stražnjih kotača (udaljenost između) 38 cm
Uključeni pribor korpa za kupovinu, prednja košara, truba

Brand

MamaLove

Dodatne informacije

Boja

siva

Spol

Dječaci, Djevojčice

Izdvojeni proizvodi

×
×

Košarica